Nastavni
plan za TURISTIČKO - HOTELIJERSKI KOMERCIJALIST/ICA |
(raspored predmeta po razredima) |
Redni broj |
Nastavni predmet |
1. razred |
2. razred |
3. razred |
4. razred |
1 |
Hrvatski jezik |
x |
x |
x |
x |
2 |
Povijest |
x |
x |
|
|
3 |
Politika i gospodarstvo |
|
|
x |
|
4 |
Tjelesna i zdravstvena kultura |
x |
x |
x |
x |
5 |
Etika/Vjeronauk |
x |
x |
x |
x |
6 |
Strani jezik I |
x |
x |
x |
x |
7 |
Strani jezik II |
x |
x |
x |
x |
8 |
Gospodarska matematika |
x |
x |
x |
x |
9 |
Računalstvo |
x |
x |
|
|
10 |
Poslovna psihologija s komunikacijom |
|
|
x |
|
11 |
Biologija s higijenom i ekologijom |
x |
|
|
|
12 |
Turistički zemljopis |
|
|
x |
x |
13 |
Povijest hrvatske kulturne baštine |
|
|
x |
|
14 |
Gospodarsko pravo |
|
x |
|
|
15 |
Poslovno dopisivanje |
x |
x |
|
|
16 |
Računovodstvo i kontrola |
|
|
|
x |
17 |
Statistika |
|
|
x |
|
18 |
Knjigovodstvo |
|
|
x |
x |
19 |
Organizacija poslovanja poduzeća
u ugostiteljstvu |
x |
x |
x |
x |
20 |
Osnove turizma |
x |
|
|
|
21 |
Promet i putničke agencije |
|
|
|
x |
22 |
Marketing u turizmu |
|
|
|
x |
23 |
Recepcijsko poslovanje |
|
|
|
x |
24 |
Poznavanje robe i prehrana |
x |
x |
|
|
25 |
Ugostiteljsko posluživanje |
x |
x |
x |
x |
26 |
Kuharstvo (sa slastičarstvom) |
x |
x |
x |
x |
27 |
Praktična nastava |
105 sati |
105 sati |
105 sati |
|
28 |
Praktična nastava |
|
|
|
96 sati |
29 |
Stručna praksa |
182 sati |
182 sati |
182 sati |
|
|
|
|
|
|
|
x oznaka za
predmet i razred u kojem se izvodi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|